Fish & Chips med ertepuree

Fish and chips med ertepuree

Måltid: Middag Porsjoner: 2 porsjoner 

Ingredienser

  • 300 g crispy fish
  • 2 poteter
  • 300 g erter
  • 1 ss smør
  • 2 ss parmesan
  • 2 ss aioli
Fish And Chips med ertepuree

Slik gjør du

  1. Del poter i tynne staver og forde dem utover et stekebrett.
  2. Stek dem ved 220 grader I ca 30 min.
  3. Legg fisken på stekebrettet med potetene de siste 15 minuttene av steketiden
  4. Snu dem rundt etter halve tiden.
  5. Kok erter i 2–3 minutter. Hell av vannet, tilsett smør og parmesan.
  6. Bruk en stavmikser til å lage puree.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *