Liker du spekeskinke, så kommer du til å digge denne salaten! Dette er en rask, enkel og næringsrik lunsj, som også passer i matboksen. Det er mye smak i både spekeskinke, oliven og fetaost, så her er det ikke behov for annen dressing.
Prøv også: Barbecue marinert kylling med bulgursalat
Om du ikke må passe kaloriene, så kan du helle litt av oljen fra fetaosten over.
Måltid: Lunsj Porsjoner: 2
Ingredienser
- 2 egg
- 70 g spekeskinke
- 50 g fetaost
- 50 g avokado
- 10 stk oliven
- 1 romano salat, revet
- pepper
Slik gjør du
- Kok eggene i ca 8 minutter
- Skyll salaten, og riv den opp i biter. Fordel i 2 skåler
- Skjær avokado i tynne skiver og ha over salaten
- Rull spekeskinke skiver og fordel i skålene
- Skjær eggene i båter og ha halvparten i hver skål
- Topp med oliven og fetaost
- Smak til med pepper