Liker du spekeskinke, så kommer du til å digge denne salaten! Dette er en rask, enkel og næringsrik lunsj, som også passer i matboksen. Det er mye smak i både spekeskinke, oliven og fetaost, så her er det ikke behov for annen dressing.

Prøv også: Barbecue marinert kylling med bulgursalat

Om du ikke må passe kaloriene, så kan du helle litt av oljen fra fetaosten over.

Måltid: Lunsj Porsjoner: 2

Ingredienser

  • 2 egg
  • 70 g spekeskinke
  • 50 g fetaost
  • 50 g avokado
  • 10 stk oliven
  • 1 romano salat, revet
  • pepper
Digg salat med spekeskinke og egg

Slik gjør du

  1. Kok eggene i ca 8 minutter
  2.  Skyll salaten, og riv den opp i biter. Fordel i 2 skåler
  3. Skjær avokado i tynne skiver og ha over salaten
  4.  Rull spekeskinke skiver og fordel i skålene
  5. Skjær eggene i båter og ha halvparten i hver skål
  6. Topp med oliven og fetaost
  7. Smak til med pepper