Har du lett etter en oppskrift på perfekte, sunne bananpannekaker? Her er den! Fluffy og myke som ekte, amerikanske pannekaker, og med en mild banansmak som ikke overdøver. Kombinasjonen med syrlige bringebær og gresk vaniljeyoghurt er helt magisk.
Prøv også: Saftig krydderkake. med få kalorier
Bananpannekaker kan du spise som en digg helgelunsj, eller som frokost om du føler for noe ekstra godt. Om du er alene og ikke får spist hele røra, så kan den godt stå en dag og to i kjøleskapet. Da kan du steke opp akkurat det du trenger.
Måltid: Lunsj,Snack Porsjoner: 3 porsjoner
Ingredienser
- 2 overmodne bananer
- 2 egg
- 1 dl havremel
- 1 dl havregryn
- 0,5 dl kesam
- evt litt melk
- 1 ts bakpulver
Slik gjør du
- Ha bananene i en bolle og mos godt med gaffel
- Ha i egg og visp godtsammen
- Tilsett resten av ingrediensene, og visp godt sammen
- Stek pannekakene raskt på begge sider
- Server med friske bær og gresk yoghurt med vanilje
Tips: Du kan også ta disse med deg i matpakka. Legg da pannekaker, frukt og yoghurt hver for seg slik at det ikke blir vassent.